Κριτικές Psoridex

 • Γεώργιος
  Έχω αποσυρθεί και αδιάφορος όταν η ασθένεια μετέτρεψε το δέρμα μου σε κάτι οδυνηρό και αποθαρρυντικό. Χωρίς κρέμα Psoridex, θα ζούσα ακόμα σε αυτόν τον εφιάλτη. Είμαι πολύ ευγνώμων στους ειδικούς για τη σύσταση και τον κατασκευαστή αυτού του προϊόντος.
  Psoridex
 • Ιωάννα
  Η ψωρίαση έκανε τη ζωή μου κόλαση, χωρίς υπερβολή. Ως νεαρό κορίτσι αντιμετώπισα όλες τις «χαρές» της ασθένειας. Ξεφλουδίστε και φαγούρα πρώτα, μετά εξανθήματα και πλάκες. Μακρυμάνικο πουλόβερ επίσης το καλοκαίρι. Συγκροτήματα και κατάθλιψη. Άρχισα να χρησιμοποιώ την κρέμα psoridex - αυτό που χρειάζεστε!
  Psoridex
 • Elvira
  Το Psoridex με κανονικοποίησε ξανά. Μπορώ επιτέλους να βγαίνω με κοντό μανίκι χωρίς να ντρέπομαι που άλλοι δεν με κοιτάζουν. Νιώθω καλά στο κοινό. Το δέρμα έχει μαλακώσει, η φλεγμονή έχει εξαφανιστεί και δεν έχει εμφανιστεί ακόμη.
  Psoridex
 • Xeyale
  Ήρθε η ώρα να πω δυνατά, είχα ψωρίαση! Η κρέμα Psoridex έκανε πραγματικά αυτό που νόμιζα ότι ήταν αδύνατο. Το δέρμα έχει γίνει μαλακό, χωρίς πλάκες ή ξεφλούδισμα. Το προτείνω σε οποιονδήποτε!
  Psoridex
 • Ευαγγελία
  Δεν πίστευα ότι η ψωρίαση θα μπορούσε να θεραπευτεί, αλλά το έκανα με τη βοήθεια του psoridex. Έχουν περάσει έξι μήνες - δεν υπάρχουν ενδείξεις υποτροπής της νόσου. Είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, συμβουλεύω.
  Psoridex
Εκτίμηση Psoridex
4.3
22